BOYLA NA ČELO ADVOKATSKOG TIMA U SPORU PROTIV SRBIJE NA ICJ

NAPOMENA:

AKO VAM JE DRAGO ROPSTVO POD SRPSKOM NEOFAŠISTIČKOM ČIZMOM, AKO VAM TOLIKI RATNI ZLOČINI, GENOCID, URBICID, PROGONI, SILOVANJA, NE ZNAČE NIŠTA, NEMOJTE SLUČAJNO POTPISATI OVU PETICIJU.

AKO ŽELITE DA VAS NECISTIČKE GARNUTURE NA VLASTI I DALJE PONIŽAVAJU, IZGLADNJUJU I OBESPRAVLJUJU, VARAJU I PRAVE BUDALAMA -NEMOJTE NI U KOM SLUČAJU POTPISATI OVU PETICIJU! 

ISTO TAKO - AKO VAM JE DRAŽA VELIKA SRBIJA OD REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE, PA AKO VIŠE VOLITE NEPRAVDU OD PRAVDE - NEMOJTE SE ZAHMETITI I POTPISIVATI OVU PETICIJU! 

NEMOJTE NI SLUČAJNO NAGOVARATI PRIAJTELJE DA POPTPŠU OVU PETICIJU,

                                                                                                          HVALA!

 VRATIMO PROF. FRANCISA A. BOYLA NA ČELO TIMA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE ZA OBNOVU TUŽBE NA SVJETSKOM SUDU PROTIV SRBIJE I CRNE GORE ZA AGRESIJU I GENOCID!
 
Podržavam prijedlog da se na čelo advokatskog tima u eventualnom podnošenju Zahtjeva za reviziju tužbe protiv Srbije i Crne Gore za  agresiju i genocid  u Republici Bosni i Hercegovini  neizostavno postavi  profesor doktor međunarodnog prava Francis A. Boyle,  predavač na Univerzitetu Illinois u Chicagu, USA. Njegov tim treba biti sastavljen od najboljih eksperata međunarodnog prava.

Prof. Boyle je uspješno zastupao Republiku Bosnu i Hercegovinu na Svjetskom sudu pravde u Den Haagu po Tužbi koju je podnio protiv Srbije i Crne Gore.
Na osnovu sudskih odluka koje je prof. Boyle uspio dobiti na Sudu, u kasnijem sporu RS je proglašena  krivom za genocid u Srebrenici, a Srbija proglašena odgovornom za nesprečavanje genocida.

Iako je nudio svoje advokatske usluge besplatno, te obećao da će ukinuti genocidnu RS, on je bez ikakvog obrazloženja odstranjen kao advokat Tužbe. Umjesto prof. Boyla, angažovana je skupa holandska advokatska firma sa Van Den Beisenom, te laik za međunarodno pravo Sakib Softić. 
 
Namjera SDA i Sulejmana Tihića je bila da Sakib Softić ukine Tužbu, ili da je izgubi kako bi amnestirali Srbiju i Crnu Goru, te ovjekovječili postojanje genocidne RS.

Prošlo  je devet godina od izricanja Presude, ostala je još jedna nepuna godina roka za podnošenje novih dokaza Svjetskom sudu o genocidu na čitavom području RBH, ali spomenuti advokatski tim nije ništa uradio po tom pitanju do sada.

Međutim, od tada do sada otkrivena je masovna grobnica Tomašica. Tribunal je sakrio važne dokumente u vezi sa učešćem Srbije u genocidu u Bosni, o čemu je javno govorila Florence Hartmann i bila zbog toga uhapšena te pritvorena od strane istog tog Tribunala za ratne zločine počinjene na prostoru bivše SFRJ.

U tom procesu na Svjetskom sudu ni po koju cijenu ne smijemo dozvoliti da našu državu i žrtve genocida i urbicida zastupa Sakib Softić, kao produžena ruka SDA i Bakira Izetbegovića, nego jedino prof. Boyle i njegov advokatski tim.
To će biti garancija da će proces biti vođen profesionalno i da će na Svjetskom sudu biti presuđeno Srbiji, Crnoj Gori i RS da je genocid počinjen na čitavom području RBiH.

To je put ka ukidanju genocidnu RS i povratka u život Ustava Republike Bosne i Hercegovine.
 
Hvala na razumijevanju! Šaljite link prijateljima!
 
NAKAŽNJENI ZLOČIN I GENOCID ĆE SE PONOVITII!
 
ŽIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA!
 
Hvala u ime Facebook grupe koja zahtjeva povratak u život Ustava RBiH. (66.000 članova)
Podijelite ovu peticiju s prijateljima.
 
Hvala u ime Facebook grupe koja zahtjeva povratak u život Ustava RBiH. (66.000 članova)
 
ZAHTJEV ZA POVRATAK USTAVA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGVINE                                                                                                                       Ibrahim Halilović
 

 


Ibrahim Halilović    Kontaktirajte autora peticije