Cacak za Pet friendly Opciju

Cacak je pre dve godine doneo neustavnu Odluku o zabrani uvodjenja kucnih ljubimaca u javne i privatne objekte.

TRAZIMO OD UPRAVE GRADA CACKA:

DA SE STO PRE UKINE NEUSTAVNA ODLUKA GRADA CACKA O NEDOZVOLJAVANJU UVODJENJA LJUBIMACA U JAVNE I PRIVATNE OBJEKTE 

DA SE DONESE ODLUKA PO KOJOJ SVAKO PO SVOJOJ POSLOVNOJ POLITICI ODLUCUJE DA LI CE NJEGOV OBJEKAT BITI PET FRIENDLY 

DA SE U STO KRACEM VREMENSKOM ROKU *pocevsi od Februara 2015. * OBEZBEDE "PET PARKOVI" U KOJIMA CE GRADJANI NESMETANO SETATI SVOJE LJUBIMCE.

 

(DODATNA INFORMACIJA: Ovakvom sramnom Odlukom / ZABRANOM oduzeo je osnovno pravo Gradjanima da sami odluce da li ce u svoj privatni objekat pustiti necijeg ljubimca. Gradska Uprava Cacka odnosi se prema Gradjanima kao prema logorasima, zabranjujuci im kretanje, dok im preti kaznama i salje Inspekcije u objekte ne bi li "uhvatili" nekog dobrog Coveka/Vlasnika Objekta na delu kako dozvoljava Gradjanima da sa svojim ljubimcima sednu i popiju kafu, procitaju neku dobru knjigu i sl.

Gradska Uprava Cacka je takodje zabranila setanje kucnih ljubimaca izvan parkova predvidjenih za setanje kucnih ljubimaca a da takav park ni dve godine kasnije jos uvek ne postoji i da Gradjani jos uvek nemaju gde da setaju kucne ljubimce. Zabrana za zabranom kao u doba Gestapoa. )

 

Video: Cacak za Pet Friendly Opciju

 


Udruzenje za Prava i Zastitu Zivotinja MIA    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Udruzenje za Prava i Zastitu Zivotinja MIA to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook