DA LI SMO OVO ZASLUZILI KAO NACIJA?!?

Poštovani prijatelji, jutros u prepodnevnim časovima na Malteškom medjunarodnom aerodromu, ugrožena su ljudska prava našeg građanina Bogunović Mitra iz Niš. Naime pomenuti građanin naše zemlje našao se na udaru nekorumpiranih carinika i policije na Malteškom aerodromu, gde je doživeo pravu torturu. Rojters je objavio da ovaj 21- godišnji student Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, pretrpeo povredu Zakona o ravnopravnosti član 4., gde je kako se navodi M.B. zbog svog zgodnog preplanulog tela i puštenih brkova deportovan sa Malte nazad u Bugarsku, odakle je i poleteo. M.B. je, kako se navodi, doveden u blisku povezanost sa pripadnicima ISIS-a (Ima sex ima sve), kao i velike sličnosti izmedju njega i poznatog holivduskog glumca Ron Jeremy-a. Naime, on je navodno osumljičen da je zbog njega na plažama širom ove države došlo do porasta broja devojaka u toplesu, kao i masovnog otvaranja striptiz klubova šriom ove zemlje. Ovo je Malteške vlasti nateralo da proglase vanredno stanje u ovoj zemlji.

Ovom prilikom apelujem na sve građane naše zemlje da potpišu ovu peticiju, kao i uzvišenog predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića da strogo osudi ovaj čin i momentalno zahteva od premijera Malte Džozefa Muskate azil od 5* za našeg građanina, jer je to naš prijatelj svojim položenim ispitima zaslužio.

Pravda za Mitra. 
(FOTO)(VIDEO)(SISE)

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Milos Arsic to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook