DA LI SMO OVO ZASLUZILI KAO NACIJA?!?

Poštovani prijatelji, jutros u prepodnevnim časovima na Malteškom medjunarodnom aerodromu, ugrožena su ljudska prava našeg građanina Bogunović Mitra iz Niš. Naime pomenuti građanin naše zemlje našao se na udaru nekorumpiranih carinika i policije na Malteškom aerodromu, gde je doživeo pravu torturu. Rojters je objavio da ovaj 21- godišnji student Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, pretrpeo povredu Zakona o ravnopravnosti član 4., gde je kako se navodi M.B. zbog svog zgodnog preplanulog tela i puštenih brkova deportovan sa Malte nazad u Bugarsku, odakle je i poleteo. M.B. je, kako se navodi, doveden u blisku povezanost sa pripadnicima ISIS-a (Ima sex ima sve), kao i velike sličnosti izmedju njega i poznatog holivduskog glumca Ron Jeremy-a. Naime, on je navodno osumljičen da je zbog njega na plažama širom ove države došlo do porasta broja devojaka u toplesu, kao i masovnog otvaranja striptiz klubova šriom ove zemlje. Ovo je Malteške vlasti nateralo da proglase vanredno stanje u ovoj zemlji.

Ovom prilikom apelujem na sve građane naše zemlje da potpišu ovu peticiju, kao i uzvišenog predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića da strogo osudi ovaj čin i momentalno zahteva od premijera Malte Džozefa Muskate azil od 5* za našeg građanina, jer je to naš prijatelj svojim položenim ispitima zaslužio.

Pravda za Mitra. 
(FOTO)(VIDEO)(SISE)

Potpišite ovu peticiju

Svojim potpisom dajem ovlast da Milos Arsic preda moj potpis nadležnima ovoga problema.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook