Vratimo Abdurrahmana Kujevića u OIZ Rožaje
Hocemo naseg hafisa abdurrahmana kujevica nazad!!!
Reis Fejzic je vise uz skute Milu Djukanovic u nego na namazu pred svojim vjernicima. Covjek koji, i pored stalnog pritiska na Bošnjake od strane vlasti, neprekidno vuče poteze koji nijesu u duhu islama i uloge koju ima kao reis.
U više navrata sam pisao kritičke komentare na poteze ovog sam zaljubljenika i zaljubljenika u vlas koja ga je kupila stanom, koji je dobio od istih.
This comment has been removed by the person who wrote it.
BRUKA I SRAMOTA OD STRANE IZ-E NAJCESTITIJEG COVJEKA I NAUCENJAKA KOJEGA JE OVA SREDINA IKADA IMALA,KOME SMETA HAFIZ KUJEVIC.PODRSKA HAFIZU.
Re: Re: ETO MU BDZ
Dobronamjerno:
Hattab, mislim da nije lijepo tako primitivno komentarisati. Ako ne znaš drugačije nemoj ni tako. Tvoj komentar više govori o tebi neko o drugima.
OBJEKTIVNOST
Svaka njemu cast sto je hafiz ali kad sam ga slusao par puta govor mu je toliko agresivan huškaški... Mozda je ovo dobro a mozda i nije.
ako je istina da su mu ponudili da bira mesihat srbije ili oiz rozaje onda ja podrzavam ovu odluku da uvazeni hafiz vise ne bude dio instucije oiz rozaje. gdje je tu jedinstvo o kojem prica uvazeni hafiz ako mora da bude na platni spisak dviju islamsih zajednica.
| This discussion has been closed. |