Svi za Jedinstvo
Svi smo mi Jedinstvo !
SN zna šta želi, oslobodite put i ostavite mjesta za njihove ideje!
KN Sila Nebeska je jedan od rijektih primjera aktivizma u gradu Bihaća, momci koji su iskreni i srcem se, bez da traže sredstva, bore za klub. Vrijeme je da se priča profesionalizira i da pravi ljudi budu na pravom mjestu. Ovo je ekipa koja se dokazala i draga srca mogu reći da im vjerujem. Sretno!
Jedino SN može izvući sve ovo. Samo treba čitav grad dignuti na noge da podrži. Svi još vole klub samo im je sve ovo dosadilo
Sve je to uredu samo ne znam baš na koji način to mislite uraditi? Jel vi imate svoje pare, ili nekog ko će to sve finansirati? Ja vas podrzavam naročito SN, ali ne onu radi koje klub plaća velike kazne i koji razbijaju stolice.
jedinstvo
i mene zanima kako sve ovo uraditi kako pomocu online peticije otjerati upravu kluba cini mi se da za njih treba nesto puno gore a ne obicna online peticija
Peticija je samo jedan mali dio projekta koji je u pripremi. Samo sharujte i potrudite se da je sto vise ljudi potpise :)
Nadam se da cete uspjeti :D podrzavam
Crvena i Bijela to su boje moje, Jedinstvo ja volim kao oči svoje ;)
dosta potpisa ima jos sta bi stariji ljudi potpisalo peticiju koji ni nemaju internet pa i ne znaju za ovo
a kad se sakupe svi ti potrebni potpisi, kome ce se ici i predati to?
Za povratak starih dana! Apachi Srebrenik uz Silu Nebesku!
Majku im jbm sve van istjerati sta su od kluba uradili, istrajace SN u ovome uvjeren sam a ovaj lopovluk poslati u pm
| This discussion has been closed. |