English: DRESS CODE IN SCHOOL
KODEKS OBLAČENJA U ŠKOLAMA
Gost#2 Mar 31, 2015, 13:06
trebaju uniforme ali samo prsluci
Enna Karic#3 Apr 01, 2015, 08:42
Re:
da, slažemo se, sve u granicama pristojnosti. A izgled uniformi zavisi od škole.
Gost#4 Apr 01, 2015, 16:52
Mislim da se treba što prije riješiti problem neprikladnog đačkog oblačenja,i da su uniforme najbolje riješenje ovog problema
This comment has been removed by the person who wrote it.
Gost#6 Apr 07, 2015, 21:22
Uniformisani ucenici u skolama najbolje rjesenje.
Mnogo je prednosti ali navescu samo to da nosenjem uniformi dolazi do izrazaja osobnost djeteta, a ne obiteljsko porijeklo i status i olaksavaju puno jer su i učenici i roditelji pod manjim svakodnevnim pritiskom što odjenuti za skolu !
Mnogo je prednosti ali navescu samo to da nosenjem uniformi dolazi do izrazaja osobnost djeteta, a ne obiteljsko porijeklo i status i olaksavaju puno jer su i učenici i roditelji pod manjim svakodnevnim pritiskom što odjenuti za skolu !
Gost#7 Apr 10, 2015, 11:48
Potpisala sam peticiju kao majka dvoje djece skolskog uzrasta. Materijalna raslojenost u drustvu je ogromna i da se djeca ne bi raslojavala po garderobi dal je markirana ili ne, skolske uniforme su pravo rjesenje za to. Osim toga mislim da su djevojcice u srednjim skolama preslobodno oblace, pa bi im skolska uniforma dobro dosla.
Gost#8 Apr 11, 2015, 14:47
Veliko Da za uniformisane ucenike.
Vratiti ozbiljnost skolama, vise ucenja I rada sa djecom a pritom manje modnih revija. Manje ce biti uoscljive te socijalne razlike medju djecom. Nece biti otklonjene sasvim, to je nemoguce ali bar ce se smanjiti I nece biti mjesta zadirkivanju kako je ko obucen :)
Manje razmisljanja I roditeljima I djeci sta obuci za skolu, manje ce I nastavnike boljeti glava od svakakvih modnih stajlinga u klupama.
U skoli neka su uniformisani a doma I drugim mjestima neka djeca izrazavaju svoju kreativnost oblacenja :)
Gost#9 Apr 16, 2015, 06:55
Želim da dam podršku u ispravnim idejama i boljoj budućnosti naše djece! Sretno
Gost#10 Apr 16, 2015, 07:20
Moj znak podrške!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.