Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš
sigurno bi uspjela. studirala je 10 godina prosjecan student za to vrijeme zavsi 2 fakulteta.
#26 Svaka pohvala na rad Opće bolnice,ljubaznost doktora,ljudsko postupanje u skladu sa etikom.Veliko hvala odjelu :-porodiljsko, prijemnoj ambulanti,
-Hirurgiji i neurologiji i ostalim odjelima RTG,urologije i vaskularnom.
Veliko hvala na produženju života moje majke prim.dr.Abazovicu, i ostalim doktorima i sestrama na mom liječenju i liječenju mog sina.
Želim da i dalje ova bolnica služi u svrhe pacijenata, a želim i da KSCU KOŠEVO u narednom periodu poboljša usluge a ne da čekamo 6 i više mjeseci na magnetnu.
Zato sto nam treba vise bolnica, vise bolesnickih kreveta, zato sto je ova bolnica, profesionalnija, cisca, modernija i prestavlja odlicnu alternativu, u odnosu na UKCS.
Srdacno,
Edin Grcic
Niti jednu ustanovu nisu digli na noge a na stotine su ih pokrali,unistili i zatvorili.
Ukoliko narod suti i trpi onda neka nastave da rade kao i do sada,jer su ih oni birali.
Svakako nase zdravstvo je jedna velika NULA zamislite kako ce sada biti.
SDA je karcinom ove zemlje,polahko ali sigurno unistavaju.
AL SVI DA IZADZEMO PA DA VIDIMO CIJA CE ZADNJA BITI PA MAKAR DO SMRTI ZA BOLJE SUTRA U BIH
Spojite Bolnice pod jedan krov Jedan Upravni odbor Jedan direktor
Ne unistavajte nezakonito ,nesto sto nam svima treba,
Branio sam Sarajevo ,sebe Moju Porodicu prijetelje,sa svim dobrim bosanskim ljudima i istovremeno i lijecio te iste ljude
Bili smo dobri za topovsko meso,sta su drugi radili ,ne zelim ni da komentarisem
I danas radim na mjestu koje hoce da zatvore,vjerujte jako uspijesno Pitajte Moje Pacijent za misljenje
Treba nam svima ,namo obicnim, Faraoni iDjeca sunca se lijece vani,a mi trebamo na mjestu starom 110 godina
Slike u prilogu, Interijer je jos grozniji U Sarajevu su mnoge Veterinarske stanice ugodnije za rad i boravak
Nazalost i mnogi koje je zele zatvoriti i njihove porodice Lijecili su se u Nasoj I Vasoj Bolnici, Vojnoj ,Opstoj ,Francuskoj kako hocete ,poneki imali i poseban tretman ,danas imaju amneziju radi nekih "Visih"" ciljeva
| This discussion has been closed. |