Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš
Ne damo našu bolnicu ! Jedino mjesto gdje se možemo normalno liječiti ! IZETBEGOVICKO MJENJAJ PLANOVE !
Zelim da porucim Nedzadu Nakasu, sinu rahmetli Abdulaha Nakasa, da istetovira na celu SDA, buduci da je krenuo za Sebijom, a do juce mu se gadila... Sta bi ti babo rekao, da li bi bio ponosan??
teoretski: zato što je bolnica javno dobro, zato što šačica pogrešno izabranih političara ne može odlučivati o javnom dobru; logično: zato što su liste čekanja za razne vrste pregleda i operacija u obje bolnice u Sarajevu preduge, i da bi trebalo otvoriti treću bolnicu a ne zatvarati jednu od postojeće dvije; ekonomski: trebalo bi da postoje dvije bolnice da jedna drugoj budu konkurencija
Institucije u svim državama služe interesima građana i javnosti. Kod nas, što pokazuje ovaj slučaj, institucija služi radi političke promocije supruge člana Predsjednštva Bakira Izetbegovića. To je nasilje nad logikom, zakonima i šamar volji građana. To je omogućila SDA, ali ni ostale stranke, koje su u koaliciji, ili koje su bile vlast bilo kada nakon rata, ponašale su se i ponašaju isto. Ovo je civilizacijski sunovrat i sramota građana BiH, posebno onih koji glasaju za siledžije nad zakonima i logikom.
pa sebija majku ti jebem ! NE DAMO NASU BOLNICU ! NADJI NEKO DRUGO MJESTO PA GA RAZORI OVO NECES. Da sam na tvom mjestu uozbiljila bi se, satrace te narod jadna ne bila!!!!!
Zašto ukidati nešto što je bio simbol Sarajeva, simbol otpora. Licno ja sam dva puta operisan u toj bolnici i mislim da ni pod razno nebi trebalo ovu bolnicu zatvarati . I sreća naša što Bakir nema 4 zene.
| This discussion has been closed. |