Hitna smjena tužioca Tomislava Ljubića zbog odmazde nad zviždačem
Zlo mi je više od korupcije
Insistiram da se u sudske organe imenuju stručni kadrovi i kao i nekorumpirani kafrovi. Ovoj firmi treba omogućiti da zaposleni u njoj zarade platu i prehrane svoju porodicu.
Držiš press konferenciju. Što li !? Dok si bio advokat i pravni savjetnik Hotel Tuzla , reci onda koliko si radnika tog istog hotela zavio u "crno"! Istinuuuu !
This comment has been removed by the person who wrote it.
neko nam brise peticiju ja sam potpiso a sada me nema
Treba pitati Irinu Lovrić i bivše članove i osnivače Udruženja uzbunjivača u BiH šta misle o COD Luna i uzbunjivačima.Nemaju baš nešto posebno dobro mišljenje o djelovanju i aktivnostima ni COD Luna ni o udruženju uzbunjivača.Broj Irine Lovrić062/ 824520 ili 063/ 999974.Šta misle o COD Luna i Udruženju uzbunjivača prilog iz emisije "Zabranjeni forum" :
Re:
Žalosno je da institucije koje su plaćene za borbu protiv korupcije novac građana troše protiv prijavitelja korupcije. Ljubic troši novac i energiju da uništi firmu, krši zakon o prezumciji nevinosti, stvara u javnosti publicitet o zviždaču kao kriminalcu...a u isto vrijeme se zataškava korupcija u Tuzlanskom kantonu u čijoj shemi Bahir Imamovic je samo jedan istureni igrač...gdje su ostali...vode kampanju protiv firme zajedno sa svojim mentorom, Ljubicem...žalosno...
NE VJERUJEM NIŠTA CENTRU ZA ODGOVORNU DEMOKRATIJU "LUNA" I UDRUŽENJU UZBUNJIVAČA.
Ljubic je lopov
Pa svi u Tuzli znaju da je ljubic poslan od najvecih postratnih pljackasa za glavnog tuzioca da zastiti njihov kriminal jer je i sam sa njima u tom kriminalu ucestvovao. Od zemljista na Poljani do Hitela Yuzla pa nadalje. Saucesnici su Jasmin Imamovic i ostali.
| This discussion has been closed. |
Sve što ste naveli istina je. Aktualni glavni tužilac Tomislava Ljubic , je javno izjavio : "Ko da koncesiju Tuzla -Kvarcu , imat će posla samnom "! Vršio je pritisak na vladu TK . Kada smo ga pitali (tri predstavnika sindikata Tuzla-Kvarc ) rekao je da to nije točno, nego da je sugerirao vladi da vode računa o javnom interesu. Javni interes?! Uništiti zaposlenike , njihove porodice , nanositi im duševnu bol da su kriminalci .....! Tuzla -Kvarc je dokazao ko je pravi kriminalac , ko je bio taoc 4 godine u resornom ministarstva u vladi TK - Bahir Imamoveć. Šta još treba....! Gospodine Ljubicu prekršili ste kodeks ponašanja glavnog tužioca. U svakom civiliziranom i demokratskom društvu , za gore navedene i istinite navode , podnose se ostavke , ili se vrši smjena istih. Istana je jedini put do pravednog cilja. Sve ste to zanemarili! Za koga i u ime koga radite?! U službi zakone ne . Vi ste sujetan čovjek koji je zaljubljen u titulu "glavnog tuzioca" . Dokle god u u BiH , postoje takve osobe koje rade u "zakonskim okvirima" , nama običnim ljudima ne preostaje ništa . Samo tuga i stalno pitanje : " Kada ćemo imati državu koja primjenjuje ista prava za sve "?