Pogledajmo sa Bedema – Peticija građana/ki Novog Pazara.
Re: ZAJEDNO
...a moze li bez politike?
Hajde da ne pljujemo odmah, nego da vidimo sta gradjani i ljudi koji su izabrani od vecine tih istih gradjana mogu ZAJEDNO da urade za nas Pazar!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nakon gledanja filmova o Bruce Lee-u u bioskopu Crvena Zvezda bas tu bi se skupljali i razmenjivali utiske, a boga mi i poneke poteze...
ALADIN SIJARIC
moguće da od toga ima prečih stvari, aman!!!!!
Ovaj problem nije juce nastao, isti je problem je sa hamamom i ostalim kulturnim spomenicima.
U ovom slucaju trenutni zakupac prostora mora brinuti o ovom prostoru, sto vidimo nije slucaj.
Onda dragi moji sugradjani motke u ruke, jer od peticija i sedenja za kompom nema nista :)
Peticiju potpisujem zato što Novi Pazar nisu mantije, pite i ćevapi kod Jonuza. Novi Pazar je mnogo smislenije od toga.
#bedem
Nazalost, ali u Pazaru ima jos puno objekata koji trebaju intervenciju. :/
Video sam izjavu coveka koji je zakupio beedem da se navodno radi projekat sa Gradom? P.s Mislim da od toga nema nista.
online peticije su futur2 u srbiji
lepa ideja,potpisao sam s merakom ali svi mi znamo da online peticije nemaju nikakvu prođu u pokušaju države zvane Srbija. predlog glasi : da se postavi štand ispred sebilja i prikupljanje na ulici,posle će to sdp da reklamira kao svoj potez i nema veze - samo neka sklone montažne objekte i otvore bedem za nas obične smrtnike što postimo ramazan.sve najbolje i vama koji ne postite jer i vaš je bedem.
p.s.možda da se cela akcija zove"bedem se ne izdaje pod zakup"
Ich stimme voll und ganz mit Ihrer Initiative, denke ich, dass eine Bastion des Herzens von Novi Pazar ist.
| This discussion has been closed. |