Pogledajmo sa Bedema – Peticija građana/ki Novog Pazara.
Svakako dobra inicijativa,ukoliko ovo probadne kao gradjanin osecacu se razuverenim da u nasoj zajednici moze da se napravi bilo kakav gradjanski iskorak imun na politicka desavanja,ovaj mi to svakako jeste.Puna podrska,svaka cast.
Odlicna gradzanska akcija u korist svih nas i turista koji dolaze u nas grad.Cestitam ovim divnim sugradjanima na inicijativi i istrajnosti.☺
Treba ga ocistiti i dovesti u originalno stanje kakav je bio.
Zamislite Mostar bez starog mosta.
Kad se na starom mostar, kad se na spanskim stepenicama u rimu otvorenija kafane
Kad na kalemegdanu kod spomenika gdje se sava i dunav ulijevaju otvore mehovi tajkuni kafanice i montazne cumeze onda moze potrazti dozvolu i meho i rasim i suljo.
Bedem je simbol grada i treba ga takog obnoviti , dovesti u originalno stanje osvijetliti i cuvat ga.
Å da bi ga trajno zastitili od svih buducih mera staviti ga na lista spomenika kulture podijelimo zastitom Unesco.
I totally support this idea . It's tremendous !
Ja sam protiv ove peticije zato što nas svadja sa komšijama Srbima i zato što nas vraca u devedesete .
Re:
Ne vidim kako nas to svadja, stvarno??? Ako vidimo da jedan veliki broj srba podrzava ovu akciju, ja sam stvarno zbunjen i ne znam o cemu pricate!
Re:
#40: Suživot - Bedem predstavlja nas grad, tj. trebalo bi da bude tako. I svako ko imalo voli Pazar i kome je stalo da bude ono sto jeste, ne bi trebalo da ima ista protiv ove peticije, ma koje vjere i nacionalnosti bio. Ovo je opste dobro za sve..
Drago mi je sto je u nasem gradu pokrenuto nesto ciji je karakter opste dobro, i naravno da cu tako nesto da podrzim.
Ljubav prema svom gradu se izmedju ostalog i prezentuje na nacin na koji brinemo za njega, njegovu historiju a ujedno i buducnost.
Pokretacu svaka cast na ideji, i nadam se da ce se veliki broj gradjana odazvati i podrzati ovu peticiju, jer doista samo dobro moze donijeti. :)
Svi na miran protest ispred opstine do realizacije inicijative.
Re: Re:
#41: pogledajmo sa bedema - Re:
Ovu inicijativu mogu podrzati samo Srbi autosovinisti i nijedan pravi Srbin
I am with tuje #TEAM_TUJE
| This discussion has been closed. |