Zahtjev za odobravanje dodatnih ispitnih rokova na UNTZ
Re:
blago tebi kad su ti dovoljna 3 roka ..sta li ti studiras,napravi ti peticiju da se razrijede ta 3 roka :)
Re: hmmmm
Mislim da su dovoljna stvarno 3 roka samo treba ucit na vrijeme i to je to mada sam oPet POtPisala Peticiju zbog onih koji su se kasno sjetili da trebaju da uce i mozda shvate da fax nije srednja skola.....
ajde ne kenjaj puno,,ti ces govorit kako treba i kad treba ucit !!
Re: Re: hmmmm
de mala upisi medicinu-elektrotehniku pa da vidim to tvoje polaganje.nismo svi na difu i na filozofskom
Re: Re: hmmmm
Pitao bih te ja jel dovoljno 3 roka a imas 14/15 predmeta u godini na nekom tehnickom fakultetu
I koliko je kostalo studiranje u njihovo vrijeme ???
odgovor
slazem se sa tobom donekle jer ima studenata kojim ni 25022653 roka ne bi pomogli, a ne 3. Ali kao sto vec navedoh, ko zna kakva situacija moze iskrsnuti a i treba nam ovo radi nemarnih profesora, ili cak zbog profesora koji jednostavno ne fermaju neke studente i time im uskracuju velika prava....
Re:
drago mi je da su ti malo 3 roka, jer nam se upravo misljenja poklapaju. ipak, ljepse bi bilo, ukoliko ne bi izazivao/la stereotipiju. licno poznajem ljude sa medicine koji su cesto na kafi i sve polazu, mozda su super-umovi, ali nije nas problem. ja sam sa defektologije i znam da nije sala. u bosni je mnogo toga nastrano, pa kad bi postojalo studiranje "ispijanja kafe" trebao bi dodatni rok. ugl. razumijemo se, nisi u tudjoj kozi i ne sudi.
| This discussion has been closed. |
Imam 3-4 ispita u jednoj sedmici! Mozel to kako da se razvuce na 1-2 ispita po sedmici?