Hitno suspendovati lejlu Čolak
Neka se stidi, I neka sjediti u kuci dok ne opametni
Mamu joj glupu jebem!!!
Lejla je dala jednu fasisticku izjavu,komentar,kako god.Jos ako se uzme u obzir da je novinar portala kijeg prati nekoliko stotina hiljada ljudi u nasoj maloj drzavi,onda to ima posebnu tezinu.MUSLIMANKE nose hidzab ili burku od kako je Islama i to nije midni detalj da se negdje nosi a negdje iki nekad ne!Kaze vjera je nesto intimno,pa jeli te zene treba da zive u cetiri zida u intimi jer ne migu izaci na ulicu pokrivene,onako kako ONE zele.Je li to nekoga ugrozava?Pa strasno...
Re:
Pa to i jeste bilo privatno misljenje napisao na privatnom tj.njenom profilu ! Ne znam sta ti nije jasno ! Nije ona to napisala u novinama.
Re: Re:
Allah swt se ne obozava samo u dzamiji, a mojim komentarom pozivam ljude, eto i tebe i ovu Lejlu da se vrate Allahu! Komentar sam napisala u pauzi na poslu, ja radim, imam divan poziv, a klanjam na poslu na vrijeme, allhamdulillah!
Potpisujuci peticiju i mojim komentarom branim svoju vjeru!
Re:
Svako ima pravo da nosi šta hoće. Ako nekome ne paše nek pokrije oči.
Islam je moja vjera i uči nas da budemo ponosni muslimani,miroljubivi,čestiti,brižni,educirani,posteni i sl.,te brani vjerniku da biva ponižavan od drugih..
To je vjera koja čovjeka uzdiže na visoke stepene morala,ljudskosti i intelekta.
|
Treba hitno procesuirati lejlu i sve one koji staju na stranu vrijedjanja pokrivenih zena zbog govora mrznje i mizoginije i zelje da se ogranice prava koja su zgarantovana zakonom. |
|
Re:
Ona moze da komentarise sebe i svoj izgled, da gli i ljubi svoj dildo, da ga nosi iz uha, u kosi kao snalu, oko vrata kao privjesak ili da ga parkira tamo gdje ga je sebi namijenila, ali da se bavi tudjim izgledom, pri tome da se vrijedja bilo koga, ovako kao ti sto cinis, e na to nema pravo.
Vidim i ti si zaljubljenica tog pomocnog sredsta, uzivaj u njemu, posto te, cini mi se, muska ruka ne dohvata.
Re:
Vas post je samo odraz nekulture i neemancipovanosti. Ja nosim hidzab i nosit cu ga dok disem. Niko nema pravo da ga vrijedja. Bliski Istok je BLIZE nego sto mislite. Insallah, bicete vi sve pokrivene. Ako ne milom, onda serijatom.
Jebo li vam hidzab majku
Re: Re: t
Koliko te placaju za tu propagandu, tuko bliskoistocna? Emancipiraj se. Tito te iskolovao, a sad si naguzila se bliskoistocnjacima. Gdje procita u Kuranu da se to strasilo treba nositi?
| This discussion has been closed. |