Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš
Ovo je sramota za državu BiH,pa valjda bi narod trebao glasati da li su za ovu opciju ili ne(tako se radi u demokratskim zemljama),u protivnom se ovakav naćin zove DIKTATURA
Dokle vise....ovo nije privatna bolnica Iz(m) etbegovica. Bolnica Abdulah Nakas je vlasnistvo gradana i Kantona Sarajeva. Pa sarajlije probudite se,vrijeme je.
Imaju li ti ljudi mjere?
Ima li kraja glupostima ?
Kad ce se vlasti osloboditi interesa i napokon poceti raditi ?
Dragi moji neka mladi idu, svakako jos malo pa necemo imati kadra koji ce tu raditi.
20 godina pljacke , nepotizma i cega sve ne....A narod ko da pameti nema , daje im legitimitet. ( ???? ) Dokle vise ? Ne cineci nista da promijenimo stanje , mi postajemo saucesnici u ovoj agoniji.
Cijela drzava da se digne i svi u Sarajevo...pa koga vise oni prave ovcama jos malo pa ce nam i bjedne plate poceti oduzimati...SVI NA NOGEEE I U SARAJEVO PA STA BUDE
Re:
A u bolnici nema papira, sapuna, smeće viri iz kanti po kojima hodaju mace i psi. Pitam bakirovu ženu ima li ona toaletni papir i sapun u svom wc u bolnici?
javasluk i nered u zdravstvu. Čudo ima iko zdrav.
mozda bi mogla bakirova mama da pošalje koju vreću para / turskih lira/ i zlata da se kupe dimije umjesto pidžama...a ko te pita za sapun i papir. Nije to po islamu... O boze jedini i mili ... Da li će iko ikad odgovarat za ovakav javasluk, nepotizam, bezobrazluk, samovolju.... Grozno nemam rijeci
Otiđite na Google ukucajte ,- žena Alije izetbegovica- pa pogledajte video sta je ona radila po Turskoj za vrijeme rata. Svi su izetbegovici izvukli guzicu iz Bosne a sad oni vladaju zemljom.
zemljo otvori se progutaj me. Stid me je naroda koji nema oci. Koji ide za stradijom...koji ne razmišlja svojom
glavom....
| This discussion has been closed. |