Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš
Zato sto mi je dosta vladavine budala i pojedinaca,to je bolnica gdje vlada ljubaznost,cistoca i profesionalnost..Lijecim se godinama tu kao i moja porodica i necu da dozvolim da je pojedinci koji su nesto umislili ruse..
Dosta više diktature Izmetbegovića!
Vladavina Izetbegovica
Ovo je nenormalno kakvo dno je nasa drzava dotakli, a i mi sami s njom! Ugasiti jedinu bolnicu koja je iole uspjesno poslovala i lijecila ljude u citavj drzavi, radi bahatosti i licnih interesa jedne porodice... Katastrofa! Kada ce se narod konacno pobuniti i izaci na ulice u velikom broju??
Uzas!!!
Dragi ljudi, Izetbegovici gase jednu bolnicu i ostavljaju gradjane zavisne od bolnice Kosevo, koja je u nenormalnim dugovima i gdje ce ljudi na preglede cekati po dvije godine! Bolnica u kojoj se sire zaraze i bolesti, pacijenti ce umirati svaki dan! Ako je ostalo imalo gradjanske svijesti, trebamo svi izaci pred zgradu i ne dozvoliti ovim fasistima da nas gaze!
Demonstracije
Narode, ima li iko da organizuje neke demonstracije da zaustavimo ovo???
Izmetbegovici
Sebija ne moze uvesti red u svojoj porodici, ni kcerku koja je non-stop na drogama a kamoli u zdravstvu! Hoce li im ikad biti dosta para koje su nakrali??
Jel ta Sebija zna uopste koji su problemi u zdravstvu i kakav je odnos između ljekara sestara i pacijena. Osjećam se kao da prosim kad dođem u bolnicu, sjedeći satima u cekaoninici i loveći pogled sestre koja se dere na pacijente i uzvikuje prezime, kao da smo na pijaci. Trebala bi Sebija biti pacijent zajedno sa muzem, barem na jedan dan, pa da vidi sta je zdravstvo. Lako se njoj nafrakanoj smiješiti i izigravat gospođu kad ona pojma nema kako je bit bolestan i čekati u prenatrpanim čekaonicama .
Meni je muka od pomisli na bolnicu i osoblje u njoj
Moramo ih zaustaviti
Dragi ljudi ostat cemo bez ikakve zdravstvene zastite, umirat cemo na kosevu k'o zecevi jer nema dovoljno ni operacionih sala ni kreveta za pacijente... Dajte da uradimo nesto!
Stanimo u kraj robovlasnistvu
Ova bolnica radila je u ratu pod granatama, a ova gamad hoce da je zatvori! Pa dokle cete vise krasti i lagati narod???
Re: Demonstracije
JA SE PRIKLJUČUJEM DEMONSTRACIJAMA SAMO RECITE GDJE I KADA SPREMAN SAM !!!!!
| This discussion has been closed. |