Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš
Puno bolji uposlenici i njihov odnos prema pacijentima za razliku od koseva bolnicie,puno urednije i modernije za razliku od koseva bolnice gdje je bolje u supi nego kod njih,gdje se vecina uposlenika prima u radni odnos sa stelama,pocev od njihovog unutrasnjeg obezbjedjenja pa sve do kojekakvih tehnicara,medicinskih sestri i sl...treba vam desetak hiljada km samo da bih bio zastitar u gore navedenom klinickom centru.Vecina ih jedva hoda,pola ih nema ni polozen certifikat za zastitara a rade upravo kao zastitari,a drzavna firma i k....Evo neka neko kaze jel ikad bio konkurs za prijem zastitara,ja licno znam da nije i da su svi primljeni mimo konkursa sa stelama a to se odnosi i na druge uposlenike,med.tehnicari,laboranti,higijenicarke i jos jos...fujjj.Drzavna bolnica je institucija za kosevo u svim segmentima od radnika pa na dalje kao sto sam gore i naveo,a pored svega u ratu je pokazala ko je i sta sve ucinila za ovaj narod,a i posle rata sve do danas,a ti bakirovice idi gore,unisti gamad,procesljaj ove sa stelama,zavedi red ako si na strani naroda i ostavi bakire drzavnu bolnicu na miru jer je zaista institucija za razliku od kosevo bolnice.
Za to jer je sve ovo previse za ovaj napaceni narod.Rade kojekakve malverzacije non stop vazda im malo.Otimaju od nas da bi oni imali sto je vise moguce kao da ce sve sa sobom u grob ponjeti. Dabogda nemali kao sto sad imaju od srca im zelim svima do zadnjeg ko se god iole okoristio o ovaj narod.
Da spasim ako se ista vise moze spasiti u ovoj zalosnoj, pokradenoj drzavi.
| This discussion has been closed. |
Spavaj narode ivo se nas ne tice!