Peticija protiv izgradnje hidroelektrana na rijeci Uni
Gost#801 Mar 21, 2016, 14:56
Niko nema pravo da uništi Unu..Una nam je ostavljena da je sačuvamo za buduće generacije !!
Gost#802 Mar 21, 2016, 19:04
U sve dirate al nju Ne !!!
Gost#803 Mar 22, 2016, 10:31
Zato sto Sam odrasla na reci Uni I znam kolika je lepota te reke!Mom detetu Sam dala ime Una!
Gost#804 Mar 22, 2016, 23:27
Gradonačelnik misli da su bišćani ovce a tako se i ponaša.Ugovara izgradnju hidro-centrala pa će onda kao pitati građane šta misle.
Ako kaže da cenrale neće zapošljavati ljude i da grad neće imate značajnu materijalnu korist, postavlja se logično pitanje, što je tako veliki borac za izgradnju centrala. Ili on zna nešto što bišćani neznaju.
Ako kaže da cenrale neće zapošljavati ljude i da grad neće imate značajnu materijalnu korist, postavlja se logično pitanje, što je tako veliki borac za izgradnju centrala. Ili on zna nešto što bišćani neznaju.
Gost#805 Mar 22, 2016, 23:48
Zbogočuvanja rijeke Une,njene flore i faune,jedinstvene u svijetu i ekološki sačuvane. Prirodni ambijent čovjeka nisu njegovi zagađivači . Pokušaj izgradnje hidrocentrale je jedna od nebuloza aktualnih stranačkih i politički neozbiljnih ,neobrazovanih i nesavjesnih primitivnih klanova..Radi se o novcu,,Za mene je to pranje novca. Zašto su srušili toplane? Zašto Bihać kao grad nema centralno grijanje,nego drva oko zgrada,po balkonima,glodare,miševe...a imali smo centralno grijanje. Ne vode brigu o čovjeku i zdravom okruženju.Mislite li da stari i bolesni mogu nositi drva svakdnevno na IV ili V-i sprat?!! Penzioneri..Ovi što sada donose ključne odluke,doselili su se iz blata,sa brda ,i naučili kako se u siromašnoj Bosni mogu plačati računi za električnu energiju i više od 1.000.KM "pošteno" zarađenih. Izgradili su više tržnih Centara nego što ima"korisnika" kontejnera u Bihaću. Sramota,rekla bih,ali kome govoriti o sramoti..Ljudima koji su sve kupili ,pa i diplome,ljudima koji se ponašaju kao da je država i grad seoski pašaluk kojim oni vladaju i rade šta hoće.Bar da rade pametno i osmišljeno,ne bih bila ogorčena.
Gost#806 Mar 23, 2016, 13:51
zbog prekrasnog kanjona unca ispod drvara prema martin brodu.
Gost#807 Mar 24, 2016, 17:17
Zato što su velike brane prijetnja miru i sigurnosti.
Gost#808 May 15, 2016, 17:51
Ne uništavajmo što je ostalo od još ovo malo ljepote!!!
Gost#809 Aug 21, 2016, 16:18
UNA .... ljepotica se ne smije unistiti
| This discussion has been closed. |