Podrška našim sugrađanima Galibu Hadžiću i Nijazu Hodžiću
BEZ KOMENTARA BOLJE BITI RATNI ZLOČINAC NEGO ŽRTVA
.
Bosna je ponosna na vas kao i vecina ljudi koja je tokom rata bila prisutna i gledala svu patnju i bol koju su cetnici nanosili muslimanima..samo naprijed necemo dozvoliti da se tolika nepravda vrsi na vama
Monika je dobila 4 odine za bruku ubistava,zene je sjekla i u trbuh ubacivala macke i ponovo sila..masakr je pocinila i oni njoj daju 4 godine a Galetu zbog samara 3 .. SRAMOTA
Ovo je smijesno zbog samara da se osude nasi ljudi,dok cetnici kolju,siliju,ubijaju i dobiju oslabadajuci sudija kolko si dobio para da osudis ove nevine ljude
Sudija lopove
Srbin sam ali ovi momci nisu zasluzili zatvor,jer meni je niaz hodzic davao svoj rucak,dok galiba i ne znam
Ove ljude brcanski sud osudi sto su cetnicima zarobljenim na liniji s puskama u rukama psovali cetnicku majku dok su s linija bog zna koliko muslimanske dijece pobili granatama BRUKA I SRAMOTA!!Ovaj sud mi vise lici na cirkus nego na bilo kakav sud.
Pozz iz Hrvatske ovo je bruka i sramota sta rade od nevinih ljudi koji su se borili za svoj,ali i za ostanak svoje djece sta je trebalo da budemo svi srbima zrtve.Samo naprijed uz vas smo dajemo vam podrsku iz Zagreba!!
Pozz za moje sugradzane uz vas smo onaj javni tuzilac on mi izgleda kao ratni zlocinac treba njeg preispitati sta je radio u Foci u toku agresije na Bih
Sram vas bilo.Nevine ljude nazivati zlocinima
DA IM U DOSJED NAPISU DA SU ZLOCINI I DA NEMOGU PRECI GRANICU E PA OVO JE PRETERANO JADNO NEKA IH BUDE SRAM I STID!!!!!!
DOK ONI PRAVI ZLOCINI SAD SLOBODNO SECU GRADO I DRZAVOM NASOM.
DA GALIB IMA 4 GODINE A NIJAZ 1 GODINU E PA JADNO....
Hodžiću i Hadžiću svi smo uz vas, mi znamo da ste vi nevini ljudi i da zbog Srba morate ležati u zatvou radi jednog šamara,i zbog tog mora Galip Hadžić ležati u zatvoru 3 god a Nijaz Hodžic 1 god.A ne gledate šta su Srbi nama radili ispred očiju klali našu djecu,pljačkali nas,mnogo brojne djevojke silovali,pržili nam spolne organe,sjekli nas,palili naše kuće i ovaki ratni zločinci šetaju se po Brčkom i po drugim gradovia i nedobivaju svoje kazne a kamoli da leže u zatvori.Želimo pravdu.Želimo da Srbe osudite radi njihovi postupaka prema nama.Želimo da pustite Galipa i Nijaza
Sramotaaaaa !Pu sudijo koji osudi nevine ljuda a podrža Srbe.Pu!!!!
Želimo pravduuuuu za Nijaza i Galipa
I za sve muslimaneee
Pozz iz Mostaraa!!!
| This discussion has been closed. |