Svi za Jedinstvo
PETICIJA DA SE VRATI MEHMED JANJOŠ :D
Ljudi vi gurate peticiju a ne govorite kako cemo dalje? Kome predati peticiju? Gdje naci pare? Ako se grad izvuce iz kluba znate li vi da nas 100 silq na nebeskih nece spasiti kantonalne lige. Jeste li vi svjesni. Ja sam za promjene ali napisite kako to mislite
Re:
iz ostalih komentra si mogao zakljuciti da je peticija, samo dio velikog projekta koji je u pripremi.. sve u svoje vrijeme :)
Re: Re:
Ok, onda ćemo čekati. Evo čitamo da je i Gradonačelnik spreman dati klub navijačima, ali kako sam razumio para od grada više nema pa bom... Čini mi se da bez njega neće ići, a vi pišite transparente...
ovo se nemoze vise durati sta su nam nasu svetinju srozali ovako nisko da to nije normalno,svi zajedno mozemo do boljeg Jedinstva,klub treba postaviti na sigurne noge jer samo svi zajedno mozemo do boljeg nam Jedinstva...nesmije se stati nego istrajati dok god ne upanemo u premijer ligu jer to ovaj klub zasluzuje kanton cijeli..
Re:
#28: čala - Mehmeda obavezno vratiti to je dobar trener da ga nisu otjerali on bi nas uveo u premijer ligu sigurno,a zato niko ne odgovara desilo se pa sta...Calu na klupu
Re: Re: Re:
on ce isto potpisati peticiju i on voli klub,ali novaca ce biti kao manje ne kao prije 300,000 KM za sezonu on govori kao da su to njegove pare a ne nas gradjana gdje se i mi pitamo...on je mocan a mi nismo tako mi nekako dodje...
Re: Re: Re: Re:
naše pare, pare gradjana, i te pare moraju ici u klub, samo naci prave ljude koji ce te pare iskoristiti kako treba do zadnjeg feninga, nema emdzo sta pricati gluposti ove
Jedinstveni za Jedinstvo
sve je to ok..potpisao sam peticiju ali kako do para jer je to najjveci problem ???
Re:
pa kako su navijači isplanirali peticiju sigurno imaju i plan kako dalje nisu ovo bezveze napraviti vidjecemo sta ce dalje biti
Raspali se dabogda, sve najgore iz Hercegovine
| This discussion has been closed. |