Znakovni jezik
This comment has been removed by the person who wrote it.
Gost#54 Jul 25, 2013, 09:07
Re: Sandi Modrinjak
Pozdrav deaf BiH!
Jaz sem bivši Jugoslovan in Slovenec sem.Gluh sem.Zelo rad podpiram in sem že podpisal peticijo novi zakon znakovni jezik v BiH.Smo kot bratje in sestre. Vso Srečno!
Lep pozdrav vsem deaf !
Gost#55 Jul 25, 2013, 15:42
gluha sam osoba iz hrvatske potpisujem peticiju za Bosnu i Hercegovine za bolja prava svim gluhima i stvaranje zakona o zastiti indvaliteta,boljoj nadi buducnosti,vise mogucnosti i olaksice kao sto ima u Hrvatskoj nesto i pogotovo u EU i tako BiH se mora pripremati za to!Hvala!
Bosna moja#56 Jul 26, 2013, 21:43
Eldo
Lijepo Pozdrav od Amele i Tarika. zelimo vam sretno samo najprijed. ..!!!
soko#57 Jul 29, 2013, 15:49
Samo naprijed!!!Sretno
Gost#58 Jul 29, 2013, 15:51
Znakovni jezik
Gost#60 Aug 01, 2013, 21:03
Idemo Naprijed
Ja zivim Italiu a roden sam u Sarajevo i sad gluvi i nagluvi zelim naprijed ima pravo da uradi da moze zivjeti kao ljudima a ne dole idemo naprijed deaf BiH
Gost#61 Aug 02, 2013, 18:09
Idemo Naprijed
Mi zivimo u Italiu Luca i Dragan roden sam u Sarajevo i mi podrzava svima gluvih i nagluvih zelimo naprijed ima pravo da uradi da moze zivjeti kao poravno ljudima a ne dole idi gore samo naprijed deaf BiH velkia pozdrav svima od nas
gost#63 Aug 20, 2013, 10:08
idemo naprijed
ja sam iz austriji zovem goran i ljilja potrebna jaku podrzavaju i buducnosti gluvi i nagluvih zelimo idemo unaprijed ima pravo u bosni i hercegovinu pozdravi svima gluvi i nagluvih bosni i hercegovini samo naprijed deaf sretno
Gost#65 Sep 24, 2013, 15:33
Duznost Bosne i Hercegovine je da izjednaci invalidska primanja ratnih i civilnih invalida.Gluhe osobe spadaju u 100 % invalide i imaju pravo na normalan zivot.
Gost#66 Jun 07, 2014, 21:34
Volim vas ljudi!!!
| This discussion has been closed. |
Zlatko zl_cora Camfrog
Ja sam iz Njemacke Frankfurt Main a rodom sam Hrvatske, ja dajem podržavam gluhih iz Bosne.Sretno:-))))