Pravo na hidžab: Borimo se za svoje pravo

Quoted post


Gost

#130

2016-01-26 17:21

Zamislite da donesu zakon da sve zene moraju imati istu boju kose da moraju imati istu frizuru(naravno one koje rade u vstv), ili ne daj Boze da im produze duljinu suknje pa hajde da vidite onda reakcije! Ne mogu da vjerujem pored tako ozbiljnih problema u našoj zemlji, gdje ljudi zive na ivici siromastva, gdje susjedni entitet nazvan po jednoj etnickoj grupi naroda BiH svakodnevno krsi ljudska prava, ne priznaje ni sud ni jezik drzave u kojoj zivi, i da ne nabrajam vise, uvijek se zapne za dzamije, muslimane, i sad za mahramu, cednost i moral muslimanke!

Replies


Gost

#158 Re:

2016-01-26 18:29:42

#130: -  

 a sta su radile pokrivene u politici da poboljsaju status istih pokrivenih sestara

 

 

Zasto uvijek treba biti napad na muslimane? Pa prva gradonacelnica evrope koja je pokrivena je iz Bosne. Sta je ona uradila d apoboljsa status pokrivenih?

Ovako ja to vidim izabrali ste vodje koji su vam obecavali nema sta nisu. Pored toliko pokrivenih vodjica, apsolutno niti jedna se nije zalozila za pravo hidzaba. Koliko je pokrivneih u politici? Gradonacelnica pokrivena AMRA BABIC. Sta je ona uradila?  Upirete prstom u druge, a ne upirete prstom u sve one pokrivene kojima ste fotelje dali.