Hoćemo više Hip-Hop dešavanja u Tuzli

Grad Tuzla, poznat po utemeljenju Hip Hop kulture u Bosni i Hercegovini, već neko vrijeme nije imao osvježenje pomenutog, posebno ne u obimu koji imaju ostali gradovi. Dobijali smo mnogo upita za neko Hip Hop dešavanje u našem gradu. Jedini caffe bar, koji jos uvijek pravi dešavanja ove vrste, je "Sloboda". Mislimo da je njen kapacitet, računajući na enterijer, isuviše mali da bi se održalo neko veće Hip Hop dešavanje.

 

 

Potpisivanjem ove peticije slažete se sa:

 

  • Organizovanjem rap koncerata u većim lokalima
  • Podrškom mladim Grafiti artistima za organizaciju većih okupljanja na mjestima koja su legalna i dozvoljena za izražavanje ove vrste umjetnosti
  • Podrška mladim DJ-evima da svoje svirke mogu lakše organizovati u većim lokalima
  • Podrška Break Dance plesačima, da ožive ovu granu Hip Hop-a u Tuzli i lakše dobiju sredstva za organizovanje plesnih okupljanja na državnom i regionalnom nivou.

 

 

Peticija je napravljena kako bi dokazali da ova kultura u našem gradu nije mrtva, te mi, koji stojimo iza iste, voljni smo dokazati da uz pravu podršku želimo, ali i znamo da uspješno djelujemo na tim poljima u našem gradu!

Potpišite ovu peticiju

Svojim potpisom dajem ovlast da MukMag preda moj potpis nadležnima ovoga problema.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook