Izgradnja Odbojkaskog terena na pijesku u Tuzli !!!

Zbog produzavanja plaze i ostalih projekata na Panonskim jezerima,2 terena odbojke na pijesku su srusena.Na tim terenima je organizovan jedan od najbrojnijih turnira u BiH Tuzla Beach Open,koji je brojao 32 muske i 12 zenskih ekipa.To su bili jedini tereni za igru na pijesku u Tuzli.S obzirom da je vecina mladih zeljna sporta,i da se vecina slozila i dokazala da Tuzla zivi odbojku i da nam treba jedan odbojkaski teren na pijesku,neformalna grupa mladih pokrece ovu peticiju i zeli sto prije izgradnju na bilo kojem mjestu.Mi cemo se potruditi da se izborimo za najprikladnije mjesto (uskoro cemo napravit FB Grupu i objavit detalje i slike adekvatnih mjesta za izgradnju),ostalo ostaje na opstini i mjesnim zajednicama da se podignu i ispune nase zahtjeve.Uskoro cemo i objavit citav projekat preko kojega cemo trazit neke donacije i sredstva za pomoc..Na vama je samo da potpisete ovu peticiju koja ce vam oduzeti 3minute vremena a moze dosta pomoci u buducnosti,za vas i vase :) !! HVALA UNAPRIJED 

Potpisite peticiju i doci ce vam e-mail za potvrdu.Kada potvrdite mail peticija je u potpunosti potpisana. 


Amir Karamovic    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju


OR

Your email address will not be published on our site. However, the author of the petition will see all the information you provide on this form.

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook