Izgradnja skateparka na području grada Samobora

Ovim putem vas pozivamo da podržite unaprjeđenje uvjeta za daljnji razvoj urbanih i ekstremnih sportova u gradu Samoboru (skateboarding, bmx, inline(role) scooter).
Molimo vas da podržite mlade grade Samobora potpisom na ovu peticiju i time nam pomognite da uvjerimo grad Samobor i gradsku upravu da su mladi grada Samobora uistinu željni davno obećanog skate parka.
Izgradnja adekvatnog skate parka pridonijela bih razvoju motoričkih vještina i omogućila bavljenje sporta mladih i djece u sportovima za koje trenutačno ne postoji mogućnost razvoja u gradu Samoboru.
Uništenjem kultnog skate parka u Bregani, koji su pobornici ekstremnih sportova s našeg područja sami izgradili s vlastitim resursima, scena urbanih sportova se zamrzla.
Djeca i mladi su izgubili mogućnost proširenja svojih vještina u vlastitome sportu te zbog konstantnih kočenja od strane grada da se nešto poduzme u vezi tog pitanja, veliki broj bivših sportaša je prekinulo svoje bavljenje sportom te su odbacili potencijalne karijere.
Demoralizirani neaktivnošću gradske uprave da upotpune njihove zahtjeve brojni sportaši svoje aktivnosti su prebacili u Zagreb, time nisu ispaštali samo tadašnji sportaši već i naredna generacija koja je izgubila mogućnost da se uopće upozna sa scenom ekstremnih sportova.
Valja napomenuti kako je 2020. godine skateboarding ušao u olimpijske sportove, smatramo da razvijen grad poput Samobora bi trebao pružiti maksimalnu mogućnost građanima da razvijaju svoje vještine u svim područjima.
Time razvoj ekstremnih sportova u Samoboru, uz opće unaprjeđenje dobrobiti mladih i djece, pruža i brojne potencijale za razvoj sportskog turizma u obliku održavanja natjecanja na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
Ovom peticijom želimo izraziti nezadovoljstvo zbog nezastupljenosti urbanih i ekstremnih sportova u gradu Samoboru u usporedbi s drugim sportovima te apeliramo da se konačno pokrene razvoj ekstremnih sportova u našem gradu.

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize David Barbić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...