Dekriminalizacija & Legalizacija biljke kanabis u med. svrhe

http://www.koki-sa.com/ss/med-vuva-favicon.jpgGandža Organizacija® - PETICIJA!


Gandža Organizacija® moli sve one koji su ZA da potpišu peticiju. Što više potpisa - to bolje za nas kao NVO, udruženje! Naš cilj je jednostavan, želimo da biljku kanabis koja je kompletno prirodna, skinu sa "liste ilegalnih supstanci". Takođe želimo da:

1. ... biljku kanabis (Cannabis) dekriminalizuju, te da istu "ne stavljaju" u isti rang sa teškim drogama (heroin, kokain itd)

2. ....biljka kababis, bude legalno dostupna SVIMA ONIMA koji istu koriste u medicinske svrhe.

Svi oni koji misle da biljka kanabis treba biti dostupna svima onima koji ju trebaju kao lijek, da bude lagalno dostupna, a ne da se uzima "smeće" sa ulice, koju "kontrolišu" dileri, jer "kanabis" (vutra, gandža, vuva, ganja, džoint) sa ulice nikako ne može biti medicinski okarakterisano.

Samo ona biljka koja raste pod strogo kontrolisanim uslovima, sa organskim đubrivom (ne hemijskim "koje-kakvim", preparatima).

Sad je sve na vama, koliko Vi želite da ova "sveta" biljka bude legalno dostupna svima onima koji ju trebaju za lijek, jer sad i ptice na grani znaju da je i koliko je ova biljka efektna za liječenje, plus što obuhvata veliku "zbirku" bolesti za koje se ova biljka može koristiti.

 

Molim vas nemojte više puta se upisivati, jer takvi potpisi neće biti valjani niti priznati. Od vas se samo traži slijedeće:

1. Ime i Prezime

2. Mjesto boravka (Grad - nije potrebna adresa)

3. Država

4. Vaša e-mail adresa

 

Imajte na umu da je ovo PETICIJA, nije prijava u članstvo. Ukoliko želite biti član Gandža Organizacije® (ime registrovano - kopiranje zabranjeno bez dozvole vlasnika) imate sve informacije na našoj web stranici - www.gandza.org