Naziv Ulice po rahmetli komandantu Nijazu Miljkoviću

Ovim putem apelujemo na sve ljude velikog srca,istinske prijatelje,patriote,i sve druge koji iskreno i dostojanstveno žele čuvati ili čuvaju spomen na historijske ličnosti a prije svega ljudske veličine koje su doprinijele u odbrani našeg sopstvenog identiteta,građanskih sloboda,vjere i uvjerenja u bolje sutra za sve naraštaje koji dolaze da podrže ovu peticiju imenovanja ulice u Velikoj Kladuši. Apelujemo da naziv ulice nosi ime časnog ratnog komandanta majora Nijaza Miljkovića.Nijaz Miljković je svojom iskrenosti i skromnim postojanjem časno i dostojanstveno branio državu Bosnu i Hercegovinu,bio veliki patriota i do svoje smrti se borio za boljitak i napredak iste.Sa pravom stavljao je akcenat na boljitak njegove rodne Krajine u kojoj je vidio potencijal ljudskosti,hrabrosti i ostalih bogatstava koja su na raspolaganjima novim generacija u nadi da će njegova ideja i ideja svih onih koji su sa njim u ratnom i poslijeratnom periodu slijedili istu biti ponešena na krilima mladosti i kao takva biti njegovana još stoljećima ispred nas. 

Podržite spomen lik i djelo našeg rahmetli komandanta Nijaza Miljkovića!

Hvala svima!

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Emina Cordic to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )