NE DAMO MARAKANU NA SLATINI

  1. Na dječjem igralištu MARAKANA na Slatini započeta je gradnja stambenih objekata bez ikakve saglasnosti mještana mjesne zajednice.

Narušeni su svi zakoni i ustav BiH kao i ekološki zločin.

Namjera Gradske uprave i Islamske zajednice da na dječjem igralištu naprave dva nebodera je otpočela 5 .Maja ove godine.

Radovi su i pored višegodišnjeg upozorenja građana i stručnih lica započeti i od tada do danas smo skupili preko 800 potpisa peticije,predali zahtjeve i tužilaštvu i gradskoj upravi i OHR i cci i ti bih,ombdusmeniima da nam pomognu u zaštiti ljudskih i dječijih prava.

Zaustavimo bespravno uništavanje dječijih snova,potpišite i podijelite peticiju sa svima kojih se tiče.

Ovo je jedina Zelena površina u gradu koju smo dosada uspjeli sačuvati,međutim otkrili smo ORGANIZOVANI kriminal GRADA TUZLE I IZBIH.

Takođe još niko nam se nije obratio i pomogao,niti dao ikakav odgovor.

Napominjem da su zemljani radovi otpočeli i da lopovi imaju podršku i vlasti i policije.

 


UM Velika djeca    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize UM Velika djeca to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )