NISI SAMA

Prilikom intervjua u udruzenju “Žene sa Une”, koji se nalazi u sklopu naseg projekta “Nisam trazila” dosli smo do informacija da im nedostaju finansije, te da iste institucije ne pomazu na nacin na koji bi trebale. A to je ŠTA i GDJE poslije provedenog vremena u sigurnoj kuci? 

Da li se vratiti pocinitelju nasilja, ili se specijalizirati u drustvu? Takodjer zene, odnosno majke koje borave sa djecom imaju pravo boravka šest mjeseci , nakon izlaska iz iste tesko uzdrzavaju sebe i svoje dijete, jer su same sebi oslonac. 

Jedan od ciljeva naseg projekta je taj da zene i majke koje same ili sa svojom djecom izadju iz Sigurne kuce, ponovo dozive svoj sjaj, osjete svoju vrijednost i zive zivot kao svaka normalna i ostvarena zena u drustvu. 

Ovom peticijom zelimo potaknuti institucije vlasti da žene i majke koje izadju iz Sigurne kuce stave na listu prioriteta na Birou rada. 

Ako se slazete sa nama, molili bi smo vas da potpisete ovu peticiju. 

Hvala vam, III e razred sa temom “Nisam tražila”IMG-20210218-WA00023.jpg

 


IIIe, JU Medicinska škola Bihać    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize IIIe, JU Medicinska škola Bihać to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...