NISI SAMA

Prilikom intervjua u udruzenju “Žene sa Une”, koji se nalazi u sklopu naseg projekta “Nisam trazila” dosli smo do informacija da im nedostaju finansije, te da iste institucije ne pomazu na nacin na koji bi trebale. A to je ŠTA i GDJE poslije provedenog vremena u sigurnoj kuci? 

Da li se vratiti pocinitelju nasilja, ili se specijalizirati u drustvu? Takodjer zene, odnosno majke koje borave sa djecom imaju pravo boravka šest mjeseci , nakon izlaska iz iste tesko uzdrzavaju sebe i svoje dijete, jer su same sebi oslonac. 

Jedan od ciljeva naseg projekta je taj da zene i majke koje same ili sa svojom djecom izadju iz Sigurne kuce, ponovo dozive svoj sjaj, osjete svoju vrijednost i zive zivot kao svaka normalna i ostvarena zena u drustvu. 

Ovom peticijom zelimo potaknuti institucije vlasti da žene i majke koje izadju iz Sigurne kuce stave na listu prioriteta na Birou rada. 

Ako se slazete sa nama, molili bi smo vas da potpisete ovu peticiju. 

Hvala vam, III e razred sa temom “Nisam tražila”IMG-20210218-WA00023.jpg

 


IIIe, JU Medicinska škola Bihać    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize IIIe, JU Medicinska škola Bihać to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )