Odlazak Safeta Susica!

Safet Susic vec neko vrijeme zanemaruje taletovane igrace a poziva igrace iz agencije njegovog brata.

"Nema logike da neko u svom klubu sjedi na klupi i ne igra, a da ide sa reprezentacijom u Brazil", dodao je selektor.

"Ukoliko ovog vikenda obojica (Tino Sušić i Anel Hadžić) budu igrali u klubu, vjerovatno ću ih zvati", kaže Sušić.

 

Evo i par komentara sa Klix.ba:

 

-Ovo mi je najjace cuti. Ukoliko Tankovic sa svojih 18 godina bude igrao u Fulemu standarndo doci ce u obzir, ali ako slucajno ne bude igrao ma kakvi. Pa Sajo lahko je u Rijeci i Hajduku igrati standardno, de nek neki od nasih giganata Vrsajevic ili Kvrzic npr odo do engleske lige makar flasice da cuvaju igracima Boga mi nece moci.

-Susicu ti su jedno govno obicno....cuj ako budu slijedecu utakmicu igrali vjerovatno cu ih zvat...jebes ti nas narod jel se domogne pozicije gleda odmah da uhljebi cijelu familiju zato i jesmo u svemu losi

 

On bi da pozove igrace iz Hrvatske lige a igrace iz 1.Francuske i Engleske Premijer lige ne bi pozvao jer ne igraju stalno...

 

 

Kvari nam reprezentaciju,ima toliko potencijala a on poziva igrace iz bratove agencije...

HOCEMO VAHU HALILHODŽIĆA ZA SELEKTORA I VANI SA PORODICNOM VEZOM KOJU JE SUSIC STVORIO U REPREZENTACIJI (Nisu samo tu igraci ,nego i pomocnici pri reprezentaciji)
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )