Odlazak Safeta Susica!

Safet Susic vec neko vrijeme zanemaruje taletovane igrace a poziva igrace iz agencije njegovog brata.

"Nema logike da neko u svom klubu sjedi na klupi i ne igra, a da ide sa reprezentacijom u Brazil", dodao je selektor.

"Ukoliko ovog vikenda obojica (Tino Sušić i Anel Hadžić) budu igrali u klubu, vjerovatno ću ih zvati", kaže Sušić.

 

Evo i par komentara sa Klix.ba:

 

-Ovo mi je najjace cuti. Ukoliko Tankovic sa svojih 18 godina bude igrao u Fulemu standarndo doci ce u obzir, ali ako slucajno ne bude igrao ma kakvi. Pa Sajo lahko je u Rijeci i Hajduku igrati standardno, de nek neki od nasih giganata Vrsajevic ili Kvrzic npr odo do engleske lige makar flasice da cuvaju igracima Boga mi nece moci.

-Susicu ti su jedno govno obicno....cuj ako budu slijedecu utakmicu igrali vjerovatno cu ih zvat...jebes ti nas narod jel se domogne pozicije gleda odmah da uhljebi cijelu familiju zato i jesmo u svemu losi

 

On bi da pozove igrace iz Hrvatske lige a igrace iz 1.Francuske i Engleske Premijer lige ne bi pozvao jer ne igraju stalno...

 

 

Kvari nam reprezentaciju,ima toliko potencijala a on poziva igrace iz bratove agencije...

HOCEMO VAHU HALILHODŽIĆA ZA SELEKTORA I VANI SA PORODICNOM VEZOM KOJU JE SUSIC STVORIO U REPREZENTACIJI (Nisu samo tu igraci ,nego i pomocnici pri reprezentaciji)

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Pasha to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people who are viewing other petitions on our site, but have not yet viewed this petition.

Facebook