Oslobodimo sarajevske trotoare od automobila.

Poštovani sugrađani, ovom peticijom želimo da ukažemo na stanje po pitanju nepropisno parkiranih automobila na trotoarima u Kantonu Sarajevo. Kao što vam je poznato u skoro svakom sarajevskom naselju i opštinama trotoari koji su namjenjeni prevashodno za sigurno kretanje pješaka su svakodnevno zatrpani nepropisno parkiranim automobilima. Ovom peticijom želimo da ukažemo i aktualiziramo ovaj dugogodišnji i veliki sigurnosni problem svih građana Sarajeva, kao i svih učesnika u saobraćaju. Smatramo da samo zajedničkim zalaganjem i ukazivanjem na ovakvo stanje a čije se rješavanje se godinama ignoriše gotovo od svih nivoa vlasti uspjeti potaknuti odgovorne i nadležne da konačno osiguraju bezbjedno kretanje trotoarima i ulicama Sarajeva.

Stoga, molimo vas da potpišete ovu peticiju i na taj način date doprinos u cilju ukazivanja i rješavanja ovog segmenta u svakodnevnom životu u Kantonu Sarajevo. U nadi da će se na ovaj način čuti naš glas i stav, potpišite peticiju za slobodne i sigurnije sarajevske trotoare.

Lijep pozdrav 

Prljavi grad Sarajevo.20211005_125239.jpg


Faris Fejzagić, admin fb stranice Prljavi grad Sarajevo    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Faris Fejzagić, admin fb stranice Prljavi grad Sarajevo to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILIPlaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...