Oslobodimo sarajevske trotoare od automobila.

Poštovani sugrađani, ovom peticijom želimo da ukažemo na stanje po pitanju nepropisno parkiranih automobila na trotoarima u Kantonu Sarajevo. Kao što vam je poznato u skoro svakom sarajevskom naselju i opštinama trotoari koji su namjenjeni prevashodno za sigurno kretanje pješaka su svakodnevno zatrpani nepropisno parkiranim automobilima. Ovom peticijom želimo da ukažemo i aktualiziramo ovaj dugogodišnji i veliki sigurnosni problem svih građana Sarajeva, kao i svih učesnika u saobraćaju. Smatramo da samo zajedničkim zalaganjem i ukazivanjem na ovakvo stanje a čije se rješavanje se godinama ignoriše gotovo od svih nivoa vlasti uspjeti potaknuti odgovorne i nadležne da konačno osiguraju bezbjedno kretanje trotoarima i ulicama Sarajeva.

Stoga, molimo vas da potpišete ovu peticiju i na taj način date doprinos u cilju ukazivanja i rješavanja ovog segmenta u svakodnevnom životu u Kantonu Sarajevo. U nadi da će se na ovaj način čuti naš glas i stav, potpišite peticiju za slobodne i sigurnije sarajevske trotoare.

Lijep pozdrav 

Prljavi grad Sarajevo.20211005_125239.jpg


Faris Fejzagić, admin fb stranice Prljavi grad Sarajevo    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Faris Fejzagić, admin fb stranice Prljavi grad Sarajevo to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...