Osnivanje FONDA ZA UČENIKE I STUDENTE OPŠTINE BRUS

Učenici, studenti, roditelji i svi dobri ljudi treba prikupimo potpise i iniciramo da Opštinsko veće opštine Brus i odbornici SO Brus shvate da je neophodno da izglasaju formiranje “Fonda za stipendije, nagrade i pomoć najboljim i socijalno ugroženim učenicima i studentima”.  

Da Opština Brus NE bude jedina koja NE brine o svojim učenicima i studentima.

Fond bi imao nagrade za studente i đake generacije, za studente i đake sa visokim prosekom ocena, za studente i đake koji imaju uspeha na takmičenjima,  za socijalno najugorženije studente i đake koji redovno ispunjava svoje školske obaveze...

Prikupljene potpise i zahtev predaćemo predsedniku SO Brus i svim Opštinskim odborima političkih partija i udruženja koja imaju odbornike u SO Brus kako bi u što skorijem vremenu bio formiran “Fond za stipendije, nagrade i pomoć najboljim i socijalno ugroženim studentima i đacima opštine Brus”.


Nenad Miljković    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

Svojim potpisom dajem ovlast da Nenad Miljković preda moj potpis nadležnima ovoga problema.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook