Peticija protiv otkaza najuspješnijem sportašu TK Jusufović Erminu

58f90418-6458-449d-a543-35c00a0a0a80-ermin-jusufovic-1-700x402.jpgErmin Jusufović, osvajač osam zlatnih medalja na Evropskom prvenstvu, dvije zlatne medalje i dvije srebrene na Paraolimpijskim igrama, tri zlatne i jedne srebrene na Svjetskom prvenstvu (sjedeća odbojka) otpušten je iz Sportskog saveza općine Lukavac. 

Proglašen je tehnološkim viškom, a sve to je rezultat pritiska načelnika općine Lukavac Edina Delića na Sportski savez ove općine. Naime, načelnik Delić je ucijenivši Sportski savez općine Lukavac uskraćivanjem finansiranja naredio rukovodstvu Saveza da moraju otpustiti Ermina Jusufovića. Rukovodstvo Saveza je našavši se u takvom situaciji da ostanu bez finansijskih sredstava općine kojim raspolaže načelnik Delić uručilo otkaz zlatnom Erminu Jusufoviću.

Potpišite peticiju te tako dajte podršku momku koji je toliko puta osvjetlao obraz Bosni i Hercegovini.

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Alem Dedić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...