Peticija za elektronsko glasanje u BiH.

  1. Podržite peticiju za elektronsko glasanje.
    U BiH treba jednom da pobijede glasači,a ne brojači. Potpisite peticiju za elektronsko glasanje na izborima u BiH tako što ce te popuniti podatke na dnu ove stranice. 

    Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine na posljednoj sjednici usvojila je zaključak o pokretanju inicijative za donošenje Zakona o dopunama Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, koja je dostavljena Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine.

    Uzimajući u obzir da je CIK pokrenuo proces izmjena i dopuna Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, želimo da ova peticija pokaže volju naroda za uvođenje opcije elektronskog glasanja u izborni proces u Bosni i Hercegovini.

    Ova peticija je pokazatelj volje građana i neće se koristiti u druge svrhe. Kada peticiju potpiše određeni broj građana bice upućena nadležnim institucijama i CIK-u BiH. Hvala unaprijed na podršci.

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Građani BiH. to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...