Peticija za gašenje Youtube kanala Bulmasoft i zakonsko kažnjavanje vlasnika kanala Branislava Gavrića

Ovo je peticija za gašenje Youtube kanala pod nazivom Bulmasoft, iza kojeg stoji Branislav Gavrić iz Zvornika, rođen 1977. godine u Zvorniku, od majke Miljane i oca Jugoslava.

Takođe, potpisnici ove peticije zahtijevaju od organa reda da zakonski sankcionišu Branislava Gavrića zbog neovlašćenog snimanja i postavljanja maloljetnih osoba na Youtube, bez pismene saglasnosti roditelja, snimanja i uznemiravanja građana Zvornika, korištenja vulgarnih rekvizita i riječi prema stanovnicima Zvornika i javnog prozivanja Srpske Pravoslavne Crkve u najružnijem kontekstu.

Pored toga, on se prostački izražava o Udruženju osoba koje imaju probleme sa sterilitetom, pri čemu im umjesto 50 KM, u jednom od svojih bolesnih video snimaka, javno nudi muški polni organ kao pomoć, uz neizbježan bolesni smijeh!

Branislav Gavrić je psihički nestabilna osoba koja svakodnevno, bez ikakvog razloga, pogrdno govori o stanovnicima našeg grada, snima ih i bez saglasnosti postavlja video snimke na Youtube.

Njegovi video snimci su prepuni mržnje prema svemu, njegov vokabular ne koriste ni najraspušteniji probisvjeti, a što je najgore u svemu, svi mi od njega okrećemo glavu po principu, neka ga!

Branislav Gavrić, osim što nezakonito snima nas, snima i našu maloljetnu djecu i te snimke postavlja na Youtube, čime našu maloljetnu djecu direktno izlaže raznim bolesnim umovima i pedofilima, što je po zakonu kažnjivo!

Dragi sugrađani i svi ljudi dobre volje, probudimo se dok ne bude kasno!

Internet je opasno mjesto, shvatite to, a naša djeca, kao ni mi, nisu dužna da trpe teror osobe od 45 godina, teškog neradnika nezadovoljnog svojim životom, koji se na sve načine trudi da nas predstavi kao sebe, očajnog, bijesnog i nezadovoljnog!


Ugasimo Bulmasoft, zaštitimo svoju maloljetnu djecu!    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Ugasimo Bulmasoft, zaštitimo svoju maloljetnu djecu! to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILIPlaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...