Peticija za izgradnju staze za rekreaciju

Da li su građani Grada Živinica ZA izgradnju asfaltne pješačke staze na kanalskom nasipu od Ulice Prvog marta (Kod kuća tzv. Žabića-Brčaninovića u blizini Gradskog mezarja) sjeverno do mosta na rijeci Spreči-MZ Centar.

Ovakav oblik izgradnje pomogao bi i starim i mladim našim građanima za rekreaciju, šetanje, vožnju bicikla, trčanje i ostale aktivnosti. Ova staza/nasip predstavlja dugoročnu investiciju, pogodna je lokacija jer je izvan gradske gužve a ipak blizu i pristupačna za sve. 

Grad Živinice ne posjeduje adekvatno mjesto za ove aktivnosti te će u budućnosti morati naći mjesta za izgradnju ovog sadržaja a najbolji primjer je autoput za bicikle. U nadi na pozitivnu reakciju nadležnih, molimo da se javno očitujete o navedenom zahtjevu, na čemu će biti zahvalni građani kao i GO Naša stranka Živinice. 

S poštovanjem!

Hrustemović Eldar, predsjednik Foruma mladih NS Živinice


Hrustemović Eldar    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

Svojim potpisom dajem ovlast da Hrustemović Eldar preda moj potpis nadležnima ovoga problema.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.




Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook