Peticija za izgradnju staze za rekreaciju

Da li su građani Grada Živinica ZA izgradnju asfaltne pješačke staze na kanalskom nasipu od Ulice Prvog marta (Kod kuća tzv. Žabića-Brčaninovića u blizini Gradskog mezarja) sjeverno do mosta na rijeci Spreči-MZ Centar.

Ovakav oblik izgradnje pomogao bi i starim i mladim našim građanima za rekreaciju, šetanje, vožnju bicikla, trčanje i ostale aktivnosti. Ova staza/nasip predstavlja dugoročnu investiciju, pogodna je lokacija jer je izvan gradske gužve a ipak blizu i pristupačna za sve. 

Grad Živinice ne posjeduje adekvatno mjesto za ove aktivnosti te će u budućnosti morati naći mjesta za izgradnju ovog sadržaja a najbolji primjer je autoput za bicikle. U nadi na pozitivnu reakciju nadležnih, molimo da se javno očitujete o navedenom zahtjevu, na čemu će biti zahvalni građani kao i GO Naša stranka Živinice. 

S poštovanjem!

Hrustemović Eldar, predsjednik Foruma mladih NS Živinice


Hrustemović Eldar    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Hrustemović Eldar to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people. We will advertise this petition to people who are viewing other petitions on our website, but have not yet viewed this petition.

Facebook