Peticija za razrješenje dužnosti Upravnog odbora i svih Komisija SRS FBiH

logo-srs-f-bih-ba1.jpg

Obzirom na jako losu situaciju u SRS FBiH, te radu istoga pokrenuta je peticija za smjenu svih upravnih tijela u SRS FBiH.

Naime, zbog lošeg finamsijskog poslovanja, te lose organizacije kako saveza tako i onoga zbog cega savez i postoji a to su organizacija takmicenja, loseg sudzenja i odabir neadekvatnih sudija na takmicenjima, pokrenuta je peticija za smjenom kompletnog rukovodstva Federalnog saveza. Od upravnog odbora, takmicarskih komisija, sudijskih komisija do sekretara i svega ostaloga sto je doprinijelo jako losem stanju saveza.

Ovim putem pozivamo sve takmicare i ribolovce da podrze peticiju u znak borbe protiv kukolja, te stalnih i ustolicenih delegata u Sportsko Ribolovnom Savezu Federacije BiH koji su ribolov u svom entitetu doveli na najnizu mogucu razinu. A takmicenja sveli na razinu totalnog amaterstva, te sudzenja ispod svakog nivoa. O stimanju rezultata netrebamo ni govoriti, a sto nas sve itekako boli.

Peticija ce biti upucena na narednu skupstinu SRS FBiH koja ce biti odrzana narednog mjeseca, te se nadamo da cemo do tada prikupiti dovoljan broj potpisa kako bi se ista i uvažila. Takodzer ovim putem pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju narednoj skupstini u znak protesta na losu situaciju u savezu te smjenu istoga.

Datum i mjesto odrzavanja skupstine ce biti naknadno objavljeno kada se isti odredi u SRS FBiH, te oglasi putem svojih oglasivaca.

Bistro!!!


Takmicari i ribolovci clanica SRS FBiH    Kontaktirajte autora peticije