Peticija za smjenu ministra saobraćaja u Vladi KS

Ministar saobraćaja KS Adnan Šteta djecu iz naselja Osenik,Budmolići,Kasatići,Ušivak,Mokrine,Ljubovčići,Lokve,Miševići tjera na pješačenje uskračujući im prevoz od kuće do škole.Isto tako ne radi linija Ilidža Hadžići tako da brojni radnici moraju čekati po sat vremena kako bi došao naredni bus.Linija Ilidža Tarčin radi uz preskakanje polazaka i sa malim vozilima a istu koriste migranti tako da je dodatna guzva u njoj.Do sada smo blokirali terminal, pisali zahtjeve i molbe i ništa nije urađeno da se naš probleme riješi.Ministru je Kanton Sarajevo od Marijin dvora do Ilidže i dalje ne postoji.Svjesni smo da je ovo rat između Štete i Ejubovića ali zašto preko leđa naše djece.Molimo vas da potpišete ovu peticiju,ne zbog Ejubovića,ne zbog Štete nego zbog naše djece kojoj ministar saobraćaja ne želi dobro uskračujući im pravo na obrazovanje.


Stanovnici Tarčina    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Stanovnici Tarčina to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...