Pomoć poplavljenim područjima

Peticija kojom se mole izdavačke kuće za pomoć pri doniranju udžbenika i školskog pribora te pri obnovi škola oštećenih u poplavama.

Molimo sve nakladničke kuće koje u svom programu imaju izdavanje školskih knjiga za potrebe odgoja i obrazovanja, da se aktivno, prema svojim mogućnostima, uključe u pomoć stanovništvu  područja koja su pogođena poplavama. Naš prijedlog je snabdjeti djecu udžbenicima i školskim priborom kako bi se u što skorijem vremenu normalizirao barem jedan vid njihova života. Također, molimo za sudjelovanje u opremanju tamošnjih škola kojima predstoji obnova.

Mi, prosvjetni djelatnici, također vas molimo da sredstva koja su namijenjena za promociju udžbenika pri ovogodišnjem izboru preusmjerite u tu svrhu.

Pred nama su dani kada humanost treba biti iznad svega i ne smijemo zaboraviti da i na ovaj način odgajamo djecu. I onu koja su u potrebi, i onu koja nas promatraju sa strane. Sva će ta djeca jednoga dana brinut će o nama. Stoga, i mi u školama diljem domovine organiziramo humanitarne akcije. Pokažimo im svi zajedno kako se to radi i osigurajmo svoju budućnost.

Zahvaljujemo i pozdravljamo sve koji već pomažu na bilo koji način.

 


Ankica Strešnjak    Kontaktirajte autora peticije
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )