PONISTENJE I PONAVLJANJE IZBORA U RS, ZBOG NEPRAVILNOSTI

Postovani gradjani i gradjanke, mi glasaci u Republici Srpskoj iz dijaspore smatramo da su nasi GLASACKI LISTICI UNISTENI ili POKRADENI. Smatramo da je u RS-u doslo do esklatantnih primjera krsenja ljudskih prava, u smislu prijetnji i ucjena od strane VLADAJUCE PARTIJE gradjanima, da bi glasali za vladajucu partiju. Na danu izborne sutnje, vrbovani su gradjani da glasaju za tu stranku. Zatim, poslije procesa glasanja,  nezavisni posmatraci su poslati kucama, a ostajali su samo posmatraci vladajuce partije. itd. Zbog svega ovoga smatramo da su izbori u RS-u pokradeni i TRAZIMO PONAVLJANJE IZBORA U RS-U, iskljucivo sa STRANIM, NEZAVISNIM POSMATRACIMA, bez prisustva rezimske stranke. Zato vas molimo pridruzite se obespravljenom narodu i potpisite peticiju!!


iNICIJATIVA GRADJANA IZ RS-a IZ DIJASPORE    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize iNICIJATIVA GRADJANA IZ RS-a IZ DIJASPORE to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook