Por Ella Soy Eva u Hrvatskoj

Poštovani,

ukoliko želite da jedan od hrvatskih tv kanala otkupi meksičku humorističnu sapunicu Por Ella Soy Eva (Za nju sam Eva) molimo Vas da potpišete ovu peticiju i da na taj način damo do znanja da bi i ovakav tip sadržaja uspjeo kod nas. Svjedoci smo brojnim turskim, meksičkim serijama i sapunicama na našim programima od kojih je većina reprizni sadržaj. "Za nju sam Eva" je sapunica koja na humorističan način obrađuje temu položaja žene u društvu. Glavni lik, ženskaroš i veseljak, morat će se prerušiti u ženu kako bi očistio svoj ugled i vratio ljubav žene koju je prevario. Upravo će on proći kroz puno smiješnih scena koje nikoga ne ostavljaju ravnim. Serija je na američkom Univisionu (američki tv kanala sa sadržajem meksičkog govornog područja) imala u posljednjem nastavku rekordnu gledanost od 8.3 milijuna gledatelja te postala najgledaniji sadržaj u povijesti tog kanala ciljane skupine 18-49 u terminu od 20h. Serija je osvojila i brojne nagrade od kojih je najprestižnija nagrada za telenovelu godine (Mejor telenovela en Permios TVyNovelas!

We need much signs, so please, even if not from Croatia, sign this. It is a petition for our tv broadcasters to buy spanish soap opera Me, her and Eva (Por Ella Soy Eva)! Please, sign and help us!

 

Thanks!

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Lalač to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook