Psi u Javnim Mjestima BIH

Nasa drzava uopste nije pet friendly i mislim da smo svi vec upoznati sa time.Mi imamo prijedlog, koji bi trebao odgovarati SVIMA, vlasnicima pasa i drugima.Predlazemo da napravimo ispit za pse, gdje ce polagati public acsess test koji ce im omoguciti da idu svuda sa svojim vlasnikom, iako te ustanove ne dozvoljavaju pse koji nisu prosli obuku(Izuzev bolnica, vjerskih ustanova).Znaci psi ce biti dozvoljeni u sve trzne centre, prodavnice, pozorista, kina itd, ukoliko imaju dozvolu.Test ce se sastojati od poslusnosti, da pas ide uz nogu, ne uznemirave ljude, lezi na mjestu kada vlasnik sjedi, ne njuska po policama, ne urinira i nikoga ne uznemirava, ne laje, ne pokazuje znakove agresivnosti itd...

Psi u javnim mjestima doprinose opustanju i mentalnom zdravlju, poboljsavaju imunitet i zdravlje.Istrazivanja su dokazala da djeca koja borave uz pse, razviju manje alergija od djece koja ne dolaze u kontakt sa psima.

 

Za ljude koji su alergicni na pse...Samo se udaljite par koraka od ljudi koji vode svoje pse sa sobom i nastavite svojim putem😉

 

Nadam se da cete potpisati ovu peticiju i da cemo uciniti BiH pet friendly!Tako da i mi i nasi ljubimci mozemo uzivati bez ometanja ostalih gradana.


SLOBODA ZA SAPE    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize SLOBODA ZA SAPE to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...