Skolovanje u FBiH online za vrijeme pandemije Covid 19

  1. Postovani roditelji Tuzlanskog kantona a i FBiH.Pokrecem ovu online peticiju da zastitimo svoju djecu i da ih ne saljemo u skolske klupe za vrijeme pandemije covid 19.

Svjedoci smo sve veceg broja zarazenih u nasem drustvu kao i na citavom Balkanu.Desavanja u Njemackoj povodom otvaranja svih skola i velikog broja zarazenih za 2 sedmice (preko 2000 ) zarazene djece trebamo li dopustiti da nam se djeca vracaju u skolske klupe?Zamolio bih sve roditelje da dobro razmisle dali je djeciji zivot ili zivot nekoga od vasih ukucana bitniji od sjedenja u skolskoj klupi a isto djeca se mogu skolovati i online.Zato Vas sve molim dragi roditelji da potpisete ovu peticiju da pocetak skolovanja u 2020/21 godini pocne online a kasnije ukoliko se situacija popravi da djecu vratimo u skolske klupe.Zastitimo svoje najmilije a prvenstveno svoju djecu.

Potpišite ovu peticiju

Svojim potpisom dajem ovlast da Adnan Ciric preda moj potpis nadležnima ovoga problema.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...