TRAŽIMO PROVEDBU ZAKONA O SPORTU I SMJENU VODSTVA HNS-a

suker_mamic.jpgČelnici HNS-a godinama ruše ugled i dostojanstvo Hrvatske i njenih građana u cijelom svijetu, zajedno s od njih delegiranim nogometnim sucima koji su svojim pristranim odlukama dotakli samo dno sudačke profesije, pa stoga mogu suditi samo u neregularnoj  1.HNL-u  Potpisom ove peticije dajete svoj glas protiv nogometne mafije koja je odgovorna za prazne tribine diljem RH i koja je nogometni sport u Hrvatskoj uništila i srozala na najniže moguće grane. Unatoč Zakonu o Sportu koji je izglasan u kolovozu 2015., na plenarnoj sjednici Hrvatskog Sabora, HNS isti taj zakon svjesno ne provodi, a Vlada Republike Hrvatske ne poduzima nikakve konkretne korake da se takvo ponašanje i praksa HNS-a odgovarajuće sankcionira. Potpisivanjem ove peticije tražimo od Vlade RH HITNU i NEDVOSMISLENU reakciju prema doslijednom provođenju Zakona o sportu, te hitne i neopozive smjene kompletnog vodstva HNS-a!


DPH BERLIN, DPH FRANKFURT (u osnivanju), DPH KÖLN, DPH MÜNCHEN, DPH STUTTGART    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize DPH BERLIN, DPH FRANKFURT (u osnivanju), DPH KÖLN, DPH MÜNCHEN, DPH STUTTGART to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...