TRAŽIMO PROVEDBU ZAKONA O SPORTU I SMJENU VODSTVA HNS-a

suker_mamic.jpgČelnici HNS-a godinama ruše ugled i dostojanstvo Hrvatske i njenih građana u cijelom svijetu, zajedno s od njih delegiranim nogometnim sucima koji su svojim pristranim odlukama dotakli samo dno sudačke profesije, pa stoga mogu suditi samo u neregularnoj  1.HNL-u  Potpisom ove peticije dajete svoj glas protiv nogometne mafije koja je odgovorna za prazne tribine diljem RH i koja je nogometni sport u Hrvatskoj uništila i srozala na najniže moguće grane. Unatoč Zakonu o Sportu koji je izglasan u kolovozu 2015., na plenarnoj sjednici Hrvatskog Sabora, HNS isti taj zakon svjesno ne provodi, a Vlada Republike Hrvatske ne poduzima nikakve konkretne korake da se takvo ponašanje i praksa HNS-a odgovarajuće sankcionira. Potpisivanjem ove peticije tražimo od Vlade RH HITNU i NEDVOSMISLENU reakciju prema doslijednom provođenju Zakona o sportu, te hitne i neopozive smjene kompletnog vodstva HNS-a!


DPH BERLIN, DPH FRANKFURT (u osnivanju), DPH KÖLN, DPH MÜNCHEN, DPH STUTTGART    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize DPH BERLIN, DPH FRANKFURT (u osnivanju), DPH KÖLN, DPH MÜNCHEN, DPH STUTTGART to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook