Povezivanje Povratničkih Mjesnih Zajednica:Nevačka ,Rubinići,Petrovići,Gurdići,Lišci,

  1. Poštovani,u zadnjem periodu se javila ideja kod mnogih od nas kojom se traži od Općinskih kantonalnoj i entitetskih vlasti da se izvrši asfaltiranje djela puta:regionalni put Han pijesak -Olovo mjesto medzustanica "Resivac"u pravcu Gurdića  kao izgradnja , popravka i sanacija putne infrastrukture u svim povratničkim Mjesnim zajednicama.Razlog uvezivanja i povezivanja kvalitetnijom putnom infrastrukturom povratničkih mjesnih zajednica;Nevačka,Rubinići,Petrovići,Gurdići i Lišci pa i Dugandzići,stvaranje normalni i kvalitetnijih uslova za život povratnika u ovim mjestima:1.Povezivanje javnim prevozom ova povratnička mjesta sa gradskim centrom Općine Olovo
  2. Alternativni putni pravac,Petrovići-Gurdići-Lišci-Olovo
  3. Podstrek održivom povrataku i opstanak povratnika u ovim povratničkim mz.
  4. Treba napomenuti da bi se asfaltiranje razvio turizam,lov i ribolov,organska proizvodnja,a došli bi investitori koji bi u velikoj mjeri popravili stanje na područjima ovih pet povratničkoj mjesnih zajednica, tzv. Gornjeg Kraja.Pozivamo vas da svojim potpisima ovu ideju podržite,kojom bi se dodatno potvrdila naša zainteresovanost za asfaltiranje puteva. 

Kenan Gurda,MZ.Gurdići    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Kenan Gurda,MZ.Gurdići to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...