Uvodjenje seksualnog odgoja u osnovne i srednje skole

Učenici smo Srednje medicinske škole u Tuzli.U okviru predmeta "demokratija i ljudska prava" radimo projekat građanin na temu "Nedostatak seksualnog odgoja u osnovnim i srednjim školama".Naš cilj kroz ovu temu je da se u Tuzlanskom Kantonu smanji broj neželjenih trudnoća i da se poveća svijest građana i učenika,ali također i da ova tema više ne bude tabu,s obzirom na ankete koje smo sproveli,vidjeli smo da više od 80% djece uopšte ne razgovara sa roditeljima na ovu temu.Mi predlažemo da se i u Tuzlanski Kanton uvede predmet "Zdravi stilovi života" kao što je to i u Kantonu Sarajevo. Mnogo bi nam znacilo ukoliko bismo dobili Vašu podršku za dalji rad i pokušaj uvođenja ovog predmeta u osnovno i srednje obrazovanje u Tuzlanskom Kantonu.


Učenici 3b razreda Srednje medicinske škole Tuzla    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

Svojim potpisom dajem ovlast da Učenici 3b razreda Srednje medicinske škole Tuzla preda moj potpis nadležnima ovoga problema.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook