Za Otoku po mjeri covjeka

Otoka, sarajevsko naselje, proslavilo je svoj 40ti rođendan kao jedno od najzagađenijih gradskih naselja. Umjesto rješenja problema zagađenja, stanovnicima Otoke nudi se izgradnja benzinske pumpe 50 m od stambenih zgrada i 100 m od škole. Nudi se gradnja poslovnog objekta 30 m od stambenih zgrada i dva već postojeća poslovna objekta. Istovremeno gotovo 3500 stanovnika Otoke, većinom porodica sa djecom, nisu uključeni u donošenje odluka i nemaju prostor da iskažu svoje odlučno protivljenje ovakvoj namjeri opštine Novi Grad.

Stoga ti se obraćamo:

Potpiši protiv gradnje pumpe 50 m od stambenih zgrada i 100 m od škole i obdaništa! Potpiši protiv gradnje objekata na našim zelenim površinama! Potpiši protiv uništavanja Otoke kao urbane cjeline nakon 40 godina njezina postojanja!

Potpiši ZA Otoku kakvu poznaješ i voliš! Potpiši jer te se tiče! Potpiši jer građani moraju biti pitani a njihovi stavovi uvaženi kada se donose odluke o mjestu gdje žive i njihovom okolišu!

Molim te da peticiju proslijedis svima koje poznajes putem e maila, društvenih mreža, putem faksa.

Hvala za solidarnost i akciju.


stanovnici Otoke    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

Svojim potpisom dajem ovlast da stanovnici Otoke preda moj potpis nadležnima ovoga problema.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook