Za ulicu "Zvonimir Slipčević - Zvonko" u Bihaću

Ubrzo nakon tragične pogibije našeg Zvonke, pokrenuta je inicijativa i kontaktirano tadašnje vodstvo Općine Bihać sa načelnikom Hamdijom Lipovačom u želji da se omogući javno mjesto na kojem bi se gradjani izjasnili peticijom da li Zvonimir Slipčević Zvonko treba dobiti ulicu u svom Bihaću.

Peticija nikad nije zaživjela niti dobila krila od strane Općinskih vlasti, zato koristimo ovu priliku da putem online peticije krenemo u realizaciju ove ideje a i želje svih onih koji su poznavali Zvonka i bili svjedoci njegove veličine i herojstva koje je dao za svoj Bihać.

 

Molimo vas da odvojite dio vremena i date svoj glas, a nakon odaziva svih nas veće su šanse za ispunjavanje cilja - želimo ulicu u Bihaću sa imenom Zvonimira Slipčevića - Zvonke!


Irfan Alijagić    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

Fill the form below to sign this petition created by Irfan Alijagić. The author of the petition will see all the information you provide on this form.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook