Zabrana interpretiranja mržnje i podjela

Pozivam sve građane planete, naročito narode eks Jugoslavije da u što većem broju potpišu peticiju čiji je cilj zabrana emitovanja, interpretiranja ili bilo kojeg drugog oblika izvođenja svakog djela koje promoviše ili poziva na mržnju drugog i drugačijeg.

U tom smislu ovom peticijom tražimo od Parlamenata svih država da usvoje Zakon sa prestrašnim sankcijama i materijalnim i zatvorskim, a sve u cilju očuvanja mira i širenja empatije, ljubavi i opće građanske pozitive. To znači da ćemo sve balijske, ustaške, četničke i ostale pjesme koje siju mržnju i prokopavaju rovove podijela, izvođače istih ali i autore trajnom zabranom i zakonskom provedbom trajno eliminisati, čime će samo jedan od mnogih kontaminatora mira biti trajno gurnut u zaborav. Krajnji cilj je zabraniti veličabje zločina i zličinaca kao zločinačkih podviga, kao i svaki drugi vid autorskog stvaralaštva koje za cilj ima iste ili slične namjere.


Edin Doe Hadžihasić    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Edin Doe Hadžihasić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )